Πώς λειτουργεί

Οι επαγγελματίες μας συνεργάζονται στενά με καταξιωμένα ταξιδιωτικά γραφεία για να σας προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο οδοντιατρικών διακοπών, όπως ακριβώς το ονειρευτήκατε. Με εξειδικευμένο προσωπικό στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο, δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένα προγράμματα που θα ικανοποιήσουν στο μέγιστο τόσο τις οδοντιατρικές σας ανάγκες, όσο και τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις.

Η διαδικασία έχει ως εξής. Συμπληρώνετε αρχικά την κάτωθι «φόρμα επικοινωνίας», επιλέγοντας τις οδοντιατρικές υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν, και τις επιθυμίες σας αναφορικά στο ταξίδι, ώστε να σας στείλουμε μια προσφορά που θα ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες.

Αφότου γίνει η πρώτη επικοινωνία με την εταιρία, είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου, και εφόσον επιθυμείτε να λάβετε οδοντιατρικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε μια πανοραμική ακτινογραφία για να εκτιμηθεί η περίπτωσή σας.

Στη συνέχεια, εφόσον συζητήσουμε και αποφασίσουμε να προχωρήσουμε με την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας στην Ελλάδα, στον χρόνο που επιθυμείτε, θα λάβετε από εμάς το χρονοδιάγραμμα καθώς και το πλήρες οδοντιατρικό σας πρόγραμμα
Κατά τη νοσηλεία σας στην οδοντιατρική κλινική, σας εγγυόμαστε μια ευχάριστη παραμονή.

Τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τις κλινικές μας. Στην περίπτωση που τα οδοντιατρικά σας έξοδα υπερβαίνουν τα €7.000, επιβαρύνεστε μόνο με το μισό του κόστους διαμονής. Τις μισές ημέρες σάς τις παρέχουμε δωρεάν.

Παρακαλούμε, ακολουθήστε τα βήματα 1-4.