Η εταιρία

Το όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε μια θετική εμπειρία γύρω από την οδοντιατρική φροντίδα, είτε αυτή αφορά σε υπηρεσίες ρουτίνας είτε εξειδικευμένες υπηρεσίες. Έτσι προέκυψε η TravelDent, που ιδρύθηκε το 2010 και αποτελεί την πρώτη εταιρία Οδοντιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών οδοντιατρικής περίθαλψης με υπερσύγχρονες τουριστικές υποδομές, η TravelDent καινοτομεί, και προσφέρει μια ξεχωριστή, ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες της διεθνώς.

Οι επαγγελματίες της TravelDent είναι διαθέσιμοι επί εικοσιτετραώρου για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, να βοηθήσουν με το ταξιδιωτικό σας πρόγραμμα και να εξασφαλίσουν ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή οδοντιατρική υποστήριξη, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η TravelDent σάς καλωσορίζει στην Ελλάδα –έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως– όπου μπορείτε να απολαύσετε μαγευτικές διακοπές με χαμόγελο!

Ο στόχος μας

  • Ποιοτικές οδοντιατρικές υπηρεσίες – Μέλημά μας είναι να παρέχουμε άριστη οδοντιατρική μέριμνα στους πελάτες μας. Η κλινική μας απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες οδοντιάτρους, όπως: ενδοδοντολόγους, ορθοδοντολόγους, περιοδοντολόγους, χειρουργούς οδοντιάτρους, και ενδοδοντιστές.
  • Μοναδικές διακοπές στην Ελλάδα – Προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος επιλογών για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών σε όμορφα και πολυτελή καταλύματα σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς. 

Επικοινωνήστε μαζί μας